Marép Kft. - Kivitelezés - kivitelezes.marep.hu - marep@marep.hu | nyomtatta: vendég


#Főoldal# Világszínvonalú mobil munkagépek beszerzése a MARÉP Kft.-nél.

Világszínvonalú mobil munkagépek beszerzése a MARÉP Kft.-nél.

  • A kedvezményezett neve: MARÉP Kft.
  • A fejlesztés tárgya, célja: a projekt keretében egyrészt mobil építőipari gépek kerülnek beszerzésre a MARÉP Kft. füzesabonyi fióktelepére: 1 db THWAITES 9.0 P.S. típusú építőipari anyagmozgató gép, 1 db AMMANN APH85/95 típusú lapvibrátor, 1 db New Holland B110 TC kotró-rakodógép és 1 db AMMANN ARR 1575 típusú árokhenger. A fentiek mellett vezetői tanácsadási szolgáltatást vesz igénybe a cég, hogy minél sikeresebb válaszokat tudjon adni a piaci kihívásokra.  A fejlesztés célja a MARÉP Kft. termelőkapacitásainak bővítése, technológiai fejlesztése és versenyképességének elősegítése.
  • A szerződött támogatás összege: 39 275 775 Ft
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.10.31.
  • A projekt tartalmának részletes bemutatása: a MARÉP Kft. jelentős piaci lehetőségeket lát az észak-magyarországi építőipari piacon, ezért jelen projekt keretében a füzesabonyi fióktelepét fejleszti. Tekintettel arra, hogy a MARÉP Kft. elsősorban közműépítési munkákat vállal, ezért ehhez kapcsolód mobil építőipari gépek beszerzésére kerül sor:
  • THWAITES 9.0 P.S. típusú építőipari anyagmozgató gép: a munkavégzés során igen jelentős volumenű földmunkát végez a Cég, melynek során nagy mennyiségű kitermelt föld munkaterületen belüli, rövid távú szállítása merül fel, sok esetben szűkös helyen, egyenetlen, sáros talajon, ahol teherautók nem tudnak megfelelően közlekedni és manőverezni. Ilyen esetben speciális építőipari anyagmozgató gépekkel (köznyelvi nevén (pontatlanul) dömperrel) lehet hatékonyan megoldani. Ezt a célt szolgálja a THWAITES 9.0 P.S. anyagmozgató gép beszerzése.
  • AMMANN APH85/95 típusú lapvibrátor: a MARÉP Kft. fő tevékenysége keretében folyadék szállítására alkalmas közművek (pl.: szennyvíz csatorna, vízvezeték) építésével foglalkozik. Ennek során különböző mélységű árkokat kell kiásni, a csöveket lefektetni majd az árkot betemetni, melynek során az árokban lévő földet többször is tömöríteni kell, vagy kézi erővel az árokban állva, vagy ároktömörítő hengerrel. A kézi erős tömörítés lapvibrátorral történik, amelyet egy munkás közvetlenül tud kezelni.
  • NEW HOLLAND B110 TC kotró-rakodó: a MARÉP Kft.-nek a közművek építése során különböző mélységű árkokat kell kiásni, jelentős volumenű földet kell megmozgatni, amely munka elsősorban kotró-rakodó gépekkel történik. A piacon jelentkező megnövekedett kereslethez igazodva a MARÉP Kft. bővíti kotró-rakodó gépparkját egy 8 tonnás kotró-rakodógéppel.
  • AMMANN ARR 1575 árokhenger: a MARÉP Kft. munkája során különböző mélységű árkokat kell kiásni, csöveket lefektetni majd az árkot betemetni, melynek során az árokban lévő földet többször is tömöríteni kell, vagy kézi erővel az árokban állva, vagy ároktömörítő hengerrel, amely gép távirányítással az árokban tud mozogni és tömöríti a földet.
  • Vezetői tanácsadás: a Marép Kft. gyors növekedéséből kifolyólag olyan mértékű és gyorsaságú változáson esik át (melynek része jelen fejlesztési projekt is), amit már nem lehet a megszokott vezetői módszerekkel kezelni. A cég vezetői felismerték ezt a helyzetet. Az általuk felkért Vezetési Tanácsadó 50 órás tanácsadásának célja, hogy felmérve a kijelölt vezetők rendelkezésre álló készségeit új módszereket, szemléletet és eszközöket adjanak a kezükbe az intenzív növekedéssel kapcsolatos nehézségek kezelésére, a munkatársak motiválására, irányítására, a változások menedzsmentjére.

Ideart Az oldal 37 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég